Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 17 de juliol de 2007

Revolució a la Llotja

Després de set anys, Marcel Dagrenat va ser desallotjat diumenge de la Presidència de l’USAP pels socis majoritaris. El seu successor, Paul Goze, serà investit el 31 de juliol. La crisi ha finit de la manera més dràstica possible.

Diumenge, el Club dels Sis havia convocat una reunió amb Dagrenat, a l’Hotel Mercure. El fins fa poc home fort del club es negà a assistir-hi, per considerar la convocatòria poc adient i per compromisos professionals previs. Però els opositors pensaven tirar endavant el seu pla, amb la presència o no de Dagrenat. Vist que no està disposat a treballar amb nosaltres, avui considerem que la ruptura és definitiva i irrevocable; així s’expressà Gabriel Velarte, president del hòlding, que reclama una assemblea per tal de triar un nou Consell d’Administració. En principi, aquesta tindrà lloc el darrer dia del mes de juliol, i serviria per elegir Paul Goze com a substitut de Dagrenat. L’staff tècnic, format per Brunel, Azéma i Goutta, ha estat confirmat; es preveu una auditoria financera amb l’entrada del nou president; i s’apunta Pepsi-Cola Internacional com a espònsor.

Goze no ha estalviat grandiloqüència en les seves declaracions: La convivència, la fraternitat i l’humanisme retornen a l’USAP. Que Nostra Senyora del Rugby l’escolti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada