Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 16 de juliol de 2007

NZ 33 - SA 6

Final trepidant. Aquest podria ser el resum del penúltim matx del TriNations que va enfrontar el passat dissabte Nova Zelanda i Sudàfrica. No dona aquesta sensació el resultat final, però per als qui el van poder veure en directe, l’opinió varia una mica: el 33 a 6 sembla mostrar la clàssica piconadora, però res més lluny dels primers seixanta minuts.

Duresa, contundència i penalitats: aquest va ser l’esquema del partit durant una hora. Tot i tenir els springboks sempre per darrere en el marcador, els All Blacks no van ser capaços de desmarcar-se en l’electrònic fins als darrers deu minuts. Amb un 12 a 6 en el marcador, Brendon Leonard (fotografia) va aconseguir plantar un assaig que obrí el camí de la marca a un àgil Nick Evans i un murri Daniel Carter. Nova Zelanda s’enduia el partit prement l’accelerador al final.

Una victòria que reconciliava l’equip amb l’afició després de la derrota a Austràlia de fa quinze dies, i que permetrà als aficionats del rugby de veure, el dissabte 21, un darrer partit convertit en final: All Blacks versus Wallabies. Es pot demanar més?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada