Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 12 de juliol de 2007

Esquerda definitiva?

Segons informava ahir L’Independant, creix cada dia que passa la possibilitat que Marcel Dagrenat dimiteixi (torni a dimitir, més aviat) del seu càrrec al capdavant de l’USAP.

Tot i que la crisi precedent convida a la prudència, la no presència de Dagrenat a la Junta del passat dilluns, la seva delegació de vots i el fet d’haver quedat en minoria accionarial són factors a tenir em compte. L’ampliació de capital, tal com ja us vam comentar en l’article precedent, és la nova pedra a la sabata: una ampliació que implicaria una injecció financera, però també una nova oportunitat per variar la composició de la Junta i els seus jocs de poders interns. Dagrenat demana un temps de reflexió, i sembla difícil que digui res en relació a la crisi abans d’aquest cap de setmana. De les poques declaracions fetes, n’hi ha unes que sense dubte l’honoren. Davant de la possibilitat anunciava per la premsa que la dimissió de l’home fort de l’USAP suposés la renúncia del nou trio d’entrenadors, Dagrenat va dir ahir mateix que sigui quina sigui la meva decisió, demano a Jacques Brunel i la resta de l’equip tècnic que romanguin a les files del club per interès general del mateix.

La data d’inici d’ampliació del capital sembla una bajanada, però és on s’ha anat a trobar tota la tensió. Quan una data és important, no és només una senyal al calendari. La idea de l’ampliació de capital, proposada per Dagrenat, és aconseguir un accionariat fort i estable, lluny de les “aliances de geometria variable”; la seva acceptació retardada per part dels actualment majoritaris implica deixar un marge de cara a l’adquisició de les futures accions que segurament serviria per repetir de nou l’esquema actual, amb les conseqüències pertinents. Dagrenat ha estat explícit respecte l’actitud dels majoritaris: “No es pot treballar amb ells. No mantenen els seus compromisos”. Frase que sona a ruptura definitiva.

Per si de cas, n’hi ha que ja preparen un Pla B: retorn de Paul Goze a la presidència del club, l’entrenador Eddie Jones a la banqueta i l’esponsorització de Pepsi. Però com cantava aquell, rumore, rumore, rumore .... Seguirem informant d’aquesta mena d’interregne que s’ha creat a Perpinyà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada