Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 31 de juliol de 2007

Breus usapistes

- Ahir dilluns va tornar la feina a l’Aimat Giralt. S’inicia la pretemporada dels nostres Arlequins; una pretemporada més llarga d’allò habitual, per la celebració del Mundial. El retrobament de l’equip ha tingut, enguany, un valor afegit. Més enllà de la batussa de la Llotja, que cada cop pren característiques més fatricides, la novetat del passat dilluns va ser l’aparició de Bernard Goutta en el seu paper d’entrenador de davanters.
El Gran Capità ha tornat amb ganes i empenta en uns primers entranaments en què el treball físic serà fonamental; segons paraules del mateix Goutta, el nostre programa té previst una tornada sense tocar l’oval. La nostra sala de musculació i la resta de material són a l’Estadi. Ens hi quedarem. Goutta, que no escatima qualificatius per a Jacques Brunel (formidable, un entrenador de gran nivell), confirma l’interès del club per aconseguir completar la plantilla amb dues terceres línies.

- Ja tenim el calendari de la HCup, amb dates i horaris en els primers partits. Us el transcrivim a continuació per tal que comenceu reservar dates a l’agenda ...
USAP – Newport, 9 de novembre, 21.00h.
Benetton Treviso – USAP, 17 de novembre, 14.30h.
London Irish - USAP, 9 de desembre, 15.00h.
USAP – London Irish, 15 de desembre, 16.30h.
USAP- Benetton Treviso, 11-13 de gener.
Newport – USAP, 18-20 de gener.

Els partits al complet els podeu consultar al web d’ERCRugby clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada