Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 8 de juliol de 2007

AU 25 – SA 17

Partit estrany, el d’ahir, a les antípodes. L’equip que finalitzés per davant en el marcador augmentava les seves possibilitats d’endur-se el torneig. Els locals havien caigut en el seu primer enfrontament amb els springboks, gràcies a les puntades de Stein, i ara havien de mirar de refer-se d’aquella derrota en terra pròpia. Però van començar fatal: en un quart d’hora, els sudafricans ja havien aconseguit dos assajos amb les corresponents transformacions, i una penalitat (Van Heerden 7’, Paulse 8’, Hougaard 15’). El 0 a 17 era inapel•lable.

Els wallabies, però, compten amb un factor gens menyspreable: una mentalitat de ferro. Se sobreposaren al daltabaix inicial, i gràcies a Gerrard i Mortlock arribaren al descans amb un 10 a 17. De mica en mica, la balança en l’electrònic s’anava equilibrant gràcies a la contundència i la continuïtat locals. El segon temps, va tenir també una arrencada forta: el primer quart d’hora va ser suficient per a què els wallabies donessin la volta al marcador. Hoiles igualava el 17, Mortlock aconseguia el 20 amb una penalitat i, al minut 55, un assaig de Giteau fixava la puntuació australiana en el 25.

A partir d’aquí, batalla i desgast. El marcador ja no es va moure més. Les defenses van treballar al màxim de les seves possibilitats. El xiulet final col•locava els aussies com a líders provisionals del TriNations. La mala notícia del matx, però, va ser la lesió de Bobby Skinstad, futurible jugador usapista, que serà baixa per sis setmanes. El seu substitut a la selecció serà el nou fitxatge català, aquest confirmat, Gerrie Britz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada