Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 15 de juny de 2007

Tornem-hi amb la crisi ...

Vuit mesos després d’una crisi que va suposar el reforçament de Marcel Dagrenat al capdavant del projecte USAP, apareixen de nou veus crítiques per part de determinats sectors de l’accionariat. L’arribada de Francis Gendre a la presidència del hòlding USAP Per Sempre calmava unes aigües força remogudes; però amb el final de la temporada i les calors de mitjan juny, han reaparegut les tensions: determinats accionistes demanen la dimissió de Gendre, cosa que deixaria en mala situació Dagrenat. Gendre, lògicament, s’hi nega; l’Ajuntament de la Fidelíssima, per la seva banda, recolza Dagrenat tot i que ha convocat una reunió per tal de mediar en aquesta nova crisi.

Com sempre, la cosa penja d’un fil. Dins del hòlding, els proDagrenat controlen el 49.3% de les accions, mentre que els anti disposen del 49.7%. L’1% restant està sota control dels antics jugadors. Un simple canvi pot fer girar completament la truita; i això és el que va passar dimarts quan, Gabriel Velarte (4% de les accions), va passar de pro a anti, i va deixar en minoria els defensors de Gendre.

Com acabarà aquesta segona part de la crisi? L’única cosa que podem escriure és que, en la mesura de les possibilitats, mirarem de tenir-vos informats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada