Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 18 de juny de 2007

SA 22 - AU 19

Sudàfrica es va imposar el passat dissabte, amb un joc potser gassiu, a la selecció australiana en el partit inaugural del TriNations d’enguany. De ben segur que en l’estratègia dels Springbooks hi van pesar les dues derrotes de l’any passat en territori wallabie (49-0, 20-18).

Gran part del mèrit de la victòria la té el jove jugador François Steyn, de només vint anys i que en els darrers vint minuts ha estat el responsable dels dos drops que han permès els locals fer-se amb la primera victòria del Torneig d’enguany. John Smit, capità dels sudafricans, ha declarat en acabar el matx crec que és un dels millors rugbys que hem practicat. Hem creat bones ocasions i hem dominat durant llargs períodes, sense acabar de concretar del tot la superioritat. De fet, els australians només van ser capaços de capgirar la dinàmica dels locals gràcies a un assaig en el tram final del primer temps de la mà de Matt Giteau (10-16). A la represa, els wallabies quedarien bloquejats en el 19, mentre que els sudafricans anirien esgarrapant lentament a cops de peu punts, arribant a retallar la diferència i a girar la truita gràcies al peu d’Stein. Podeu veure el tram final del matx clicant sobre aquest enllaç del YouTube. Val la pena!

El proper partit del TriNations tindrà lloc a l’Absa Stadium, i enfrontarà els sudafricans amb els més que temuts neozelandesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada