Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 25 de juny de 2007

SA 21 – NZ 26

A un pas del miracle, per alguns; remuntada èpica, per als altres. Durant prop de setanta minuts, els mítics All Blacks, que aspiren a conseguir el seu cinquè títol en els darrers sis anys, van anar per darrere en el marcador. Des del cop de càstig transformat en el minut 5 per Percy Montgomery, futur usapista, els XV comandat per Daniel Carter va anar a remolc d’uns Springboks esperonats per un públic entregat i per la creença en el miracle.

El primer temps finalitzava amb un 11 a 6 favorable als locals, que feien prevaler l’assaig aconseguit per Burger en els darrers instants. El segon temps va servir per continuar mostrant les indomables fortalesa i tenacitat sudafricanes: a manca d’un quart d’hora, l’electrònic reflectia un capicua: 21 a 12. Va ser llavors quan el cansament va començar a fer aparició a les files locals: l’esgotament, físic i mental, de combatre sense alè i amb totes les forces el XV de Negre s’acaba pagant. Oimés si hi afegim l’expulsió temporal de Wannenburg (55’). A manca de deu minuts, Richie McCaw aconseguia un assaig transformat per Daniel Carter i, tres minuts després, Joe Rokocoko reblava el clau: 21 a 26.

Sudàfrica ha trobat la manera de contrarestar el joc neozelandès ... durant seixanta minuts. Ara només li falta trobar la manera de poder aplicar la teoria durant els vuitanta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada