Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 13 de juny de 2007

La temporada, segons Rugbyrama

El web de Midi Olympique dedica, un cop finalitzada la temporada, un capítol a cadascun dels equips del Top 14. Sense que serveixi de precedent, traduïm lliurement el contingut del que fa referència a l’USAP. Abans, però, aprofitem per comunicar-vos que entre els dies 18 i 22 de juny, els jugadors catalans realitzaran un stage a Serralongue, amb la intenció de conèixer el futur entrenador dels Sang i Or, Jacques Brunel. A partir del 25 de juny, i fins el 30 de juliol, gaudiran de les clàssiques vacances estivals, i el primer partit amistós no tindrà lloc fins a finals de setembre, enfront l’Agen.

Aquesta temporada ha deixat un regust agredolç a Perpinyà. El club català, quart classificat la temporada anterior, tenia potencial suficient com per encarar la competició amb esperances. Ben col·locat durant gran part de la temporada en el quartet davanter, en va caure a quatre jornades del final. A nivell esportiu, el curs 2006/2007 es recordarà com un any d’oportunitats desaprofitades. I a nivell de directiva, després d’una dimissió i certes lluites intestines, Marcel Dagrenat acabà finalment encapçalant de nou el projecte.

El millor: el comportament dels jugadors
Cinc victòries en sis partits mentre durava la crisi a la llotja: la desmobilització de l’equip durant la batalla dels despatxos va ser inexistent. Professionals en extrem sobre la gespa. Com el públic assistent a l’Aimat Giralt: el tercer més nombrós, només per darrere de l’Stade Français i Tolosa, i per davant de Clermont i Baiona.

El pitjor: la no classificació
L’USAP podia haver eliminat Biarritz en la seva visita a l’Estadi, a quatre jornades del final de la fase regular. Davant dels bicampions, els Catalans van ensopegar i no van aconseguir ni el punt de bonus defensiu (15 a 23). Posteriorment, en el matx contra l’Stade Français (un Stade imbatut a París), es va perdre en l’últim instant la possibilitat de victòria per una errada en el xut de Nicolas Laharrague.

El millor jugador: Nicolas Durand
Més enllà d’errades tècniques a depurar, Durand sobreïx talent. Baròmetre de l’equip, combatiu fins a l’esgotament, manté la lucidesa a l’hora de comandar els arrières i és capaç de visionar la jugada abans no es produeixi. Acaba la temporada convocat amb la selecció del Gall pel tour

La revelació: Jérome Porical
Després de la baixa de Julien Laharrage a mitjan temporada, l’USAP ha trobat un arrière de qualitat dins les seves pròpies files. El jove Porical, lesionat de gravetat al genoll després del stage de pretemporada, ha trobat el seu lloc: titular des del desplaçament a Montauban, i protagonista d’un joc més que notable en els cinc darrers partits del campionat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada