Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 10 de juny de 2007

Fitxatges ...

A principis d’any, saltava la notícia del fitxatge de Cedric Rosalen per part de l’USAP. Als reforços procedents d’equips del Top 14 (Vincent Couture Pulu, Ladhuie, Chouly i Candelon), a mitjan abril s'hi afegia Chris Cusiter. Aquesta setmana s’ha fet pública la vinculació contractual amb els Sang i Or de (agafeu-vos fort!) Perci Montgomery, Gerrie Britz i Philip Burger. Sí, no us fregueu els ulls: ho heu llegit bé. Sembla que la gira que Dagrenat va fer per Sudàfrica del passat febrer ha tingut els seus efectes.

Els nous jugadors quadribarrats són d’aquells que necessiten poques presentacions. L’esperit springbook és per ell mateix una carta de presentació (val a dir que ara és un bon moment per llegir de nou el conte de Ramon Solsona que podeu trobar més avall). Montgomery: 33 anys, metre i vuitanta-tres centímetres, vuitanta-vuit quilos, arrière, 83 seleccions; Britz: 29 anys, dos metres, cent quinze quilos, segona línia, 11 seleccions; Burger: 26 anys, metre i vuitanta sis centímetres, vuitanta-sis quilos, millor jugador de la darrera edició de la Currie Cup (15 assajos en 14 partits ... Un bon company per Candelon, autor de dotze assajos enguany). Tots tres s’afegeixen a Hume, i formaran el quartet sudafricà de l’USAP.

El ball de fitxatges no ha acabat pas. Encara s’està treballant per aconseguir un tercera línia. Però, val a dir, que amb la presència del filó sudafricà, de Cusiter i del binomi Rosalen-Candelon, l’equip de la temporada vinent està començant a fer somiar els aficionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada