Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 5 de maig de 2007

USAP 31 - AGEN 18

Després de la derrota de la setmana passada enfront el Biarritz Olympique, l’USAP es reunia per segona vegada en vuit dies amb el seu públic. El rival, aquest cop, era el nostre estimat Agen, que lluita a la part baixa de la classificació per mantenir la categoria. A priori, un adversari assequible. A la pràctica ... a la pràctica Jerôme Miquel aconseguia un drop per als agenesos als dinou segons de joc! Per sort per als interessos catalans, només va ser un miratge: als tres minuts de joc, Christophe Manas aconseguia el primer assaig després d’un atac clàssic amb l’oval oscil•lant d’esquerra a dreta. En tres minuts, 7 a 3 en el marcador: el partit prometia, oimés quan als sis minuts Miquel aconseguia transformar una penalitat i reduir el desavantatge dels visitants a només un punt.

De mica en mica, els Catalans anaren asserenant el joc i mostrant una superioritat en la fase de conquesta que els serviria per arribar a aconseguir quatre assajos. Abans, però, arribaria un cop de càstig transformat per Laharrague (18’). El segon assaig arribaria per la força de Nicolas Mas prop de la mitja hora de joc, en sortida de melee i després d’un atac de percussió; precisament seria en el minut 30 quan Bernard Goutta saltaria a la gespa en substitució de Vaki, lesionat al genoll. El públic aplaudí dempeus la penúltima performance del Gran Capità sobre la gespa de l’Aimat Giral. Encara quedava temps, però, per un nou assaig, aquest cop plantat per Le Corvec: amb el 24 a 6 es marxava al vestidor.

En el segon temps s’esmorteí la velocitat, si més no en el marcador. No seria fins al minut 70 que Nualu aconseguiria l’assaig de bonus ofensiu per als catalans; Luc Lafforgue i Sylvain Mirande aconsegurien maquillar el resultat en els darrers minuts (75’ i 78’), gràcies a una certa relaxació del XV Sang i Or. Acabat el matx, Phillipe Boher va mostrar-se satisfet amb el joc del XV Català, sobretot en el desplegat en la primera mitja hora de joc: avui, ens ho hem passat bé després d’una setmana curta i difícil. Els jugadors han sabut prendre la iniciativa i han protagonitzat una primera mitja hora molt interessant i magnífica des de molts punts de vista.

Amb aquesta victòria, els Arlequins aconsegueixen cinc punts vitals en la seva lluita per les semifinals. Una ensopegada de Biarritz a París, aquesta tarda, acabaria de donar ales a una afició quadribarrada que desitja poder lluitar de nou pel Brennus fins al final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada