Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 27 de maig de 2007

USAP 14 - Montpeller 9

Les probabilitats d’aconseguir el passi a semifinals en la darrera jornada eren minses. A l’USAP li calia una victòria folgada i, sobretot, aconseguir un punt més que no pas Biarritz. Doncs bé: ni una cosa ni l’altra.
El temps no acompanyà gaire: cel gris i pluja. Però més enllà de l’adversitat climatològica, el comiat a tres grans jugadors com són Bomati, Konieck i Goutta van fer que l’Aimat Giralt es farcís amb onze mil cinc-cents espectadors que confiaven en el miracle. Però el primer quart d’hora va ser desastrós: Bortolussi transformava dos cops de càstig per la banda occitana, i col•locava un 0 a 6 en el marcador por falaguer per als interessos nordcatalans. Per sort, en una sortida de melé, Grandlcaude encalça l’oval i aconsegueix un assaig qe, transformat per Laharrague, concedeix el primer avantatge dels locals en el marcador (20’). Sis minuts després, una touché llençada per Konieck portarà també un assaig, aquest cop de força o davantera, de la mà de Chobet.

El 14 a 6 del primer temps deixava oberta la porta a aconseguir el punt de bonus, però la forta pluja que caigué sobre l’estadi va impedir el desenvolupament normal del joc durant el segon temps i, de fet, va arribar a impedir un assaig català per les imprecisions que es deriven d’una pilota ovalada mullada i un camp relliscós. En quaranta minuts, només els visitants van ser capaços de moure el marcador, i gràcies de nou a un cop de peu de Bortolussi (48’). Per a la memòria dels presents quedarà l’ovació a Konieck i Goutta quan foren substituïts, respectivament, per Tincu i Vaki.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada