Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 26 de maig de 2007

El darrer partit

Michael Konieck i Bernard Goutta disputaran aquest dissabte, enfront Montpeller, el seu darrer partit a l’Aimat Giralt. Un últim matx carregat de responsabilitat ja que, si s’aconseguís un punt més que Biarritz, s’obririen les portes de les semifinals.

Jean-Phillipe Grandclaude ha declarat a la premsa, no sense raó, que l’USAP hi té molt a guanyar. Tot i la lesió de dilluns de Naulu, que revesteix una considerable gravetat (entre sis i vuit mesos de baixa), l’optimisme és la característica principal dels entrenaments dels Arlequins. L’optimisme, la duresa i la mentalització. No volem sentir excuses quan l’àrbitre xiuli el final. Si aconseguim els cinc punts haurem fet una passa importantíssima. Per Grandclaude, aquest final de temporada pateix més per l’empat del darrer segon a Brive que no pas per la derrota a domicili patida a mans dels bascos: Aquells són els dos punts que ens manquen. Si els tinguéssim, la situació a hores d’ara seria completament diferent.

Avui, doncs, ens la juguem. Aquells qui assisteixin el matx en directe veuran la retirada del Gran Capità, sí, però tots esperem que el darrer matx encara tardi uns dies ha arribar, i sigui a París, amb el Brennus com a colofó final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada