Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 9 d’abril de 2007

USAP 20 -ALBI 3

Partit ensopit el de dissabte a l'Aimat Giralt. El retrobament del XV català amb el seu públic va ser favorable en el marcador, però no tant en el joc; per sort, l'empat d'ahir diumenge de Biarritz a casa (Montauban arrencà un punt en el darrer sospir, gràcies a un cop de càstig transformat per Petre Mitu) revaloritzà els quatre punts aconseguits pels Sang i Or dissabte, que tant poc gust van deixar a la boca dels assistents del matx.

El retorn a la competició a casa va tenir un inici accidentat pels Catalans: als cinc minuts, André Hough avançava els visitants gràcies a una penalitat transformada i, tres minuts després, Steve Meyer havia de ser substituït per una inoportuna i desafortunada lesió al genoll. L'equip confonia velocitat amb imprecisió però, gràcies a la força de la davantera, s'aconseguí un assaig col•lectiu que calmà les ànsies dels espectadors (9'). Amb el 7 a 3 s'arribà al descans; poca història, doncs, la de la primera part. El segon temps no és precisament que destaqués, tampoc, pel joc desenvolupat; la força de voluntat substituïa la genialitat. Laharrague afermava la diferència en el marcador gràcies a un nou cop de càstig, i una sortida de Durand en meleé servia per plantar un 15 a 3 en l'electrònic ja definitivament insalvable per als visitants. El darrer assaig, de la Pantera Naulu, venia a consignar definitivament una victòria sense bonus ofensiu.

El proper partit enfront Montauban serà decisiu per les aspiracions a semifinals. Una victòria folgada permetria encarar el matx enfront Biarritz amb les necessàries calma i tranquil•litat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada