Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 15 d’abril de 2007

MONTAUBAN 12 – USAP 29

Revenja consumada: l’USAP va tornar ahir, a Montauban, la derrota de la primera volta a casa per 13 a 18. Una primera part brillant i un segon temps eficaç permeten a Christophe Manas parlar del retorn del quart d’hora català.

Perquè va ser precisament en el primer quart d’hora que els Arlequins van decidir el partit. Una penalitat tranformada per Nicolas Laharrague als tres minuts de joc, un assaig de velocitat de Vaki als deu minuts i una nova plantada d’oval, aquest cop a càrrec de Grandclaude, als 15’, aixecaven un 0 a 17 difícil de contrarestar pels locals. L’USAP, ben comandada ahir per Laharrague i Durand, esclafava l’entusiasme local amb una efectivitat incontestable: el 7 a 23 del descans era ja una sentència. Els Catalans no van aconseguir pas el bonus ofensiu, però la victòria permet allunyar-se tres punts de Biarritz que queda clavat a la cinquena posició.

El proper partit contra els bascos, a l’Aimat Giral, revesteix transcendència. L’actual campió està despenjat del grup de semifinals, i necesita una victòria en terres catalanes per poder defensar el títol. L’emoció està garantida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada