Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 14 de març de 2007

Manifest per la Bressola i la llengua a Catalunya Nord

Thuram i Oleguer, jugadors del Barça, seran avui a la tarda a la Sala de les Llibertats de Perpinyà per presentar un manifest públic en favor de la Bressola i de la llengua catalana. També hi seran els responsables d'aquesta xarxa d'escoles nord-catalanes, amb el director general, Joan-Pere Le Bihan, al capdavant. El manifest delata la manca de mitjans de les escoles de la Bressola i exigeix a l'estat francès més respecte a la pluralitat lingüística.

El manifest ja ha estat signat, entre més personalitats, per Raymond Domènech, seleccionador de l’equip francès de futbol; Joan Laporta, president del Barça; Ludovic Giuly, jugador d'aquest mateix equip; Philippe Boher, entrenador de la USAP; Pere Gratacòs, entrenador de la selecció catalana de futbol; els músics Manu Chao, Lluís Llach, Raimon, Cali, I Muvrini i Zebda; Françoise Xenakis, periodista i escriptora francesa, i Pere Verdaguer, escriptor.

Podeu signar el manifest aquí.

En el mateix sentit de reconeixement dels drets culturals i lingüistics, aquest dissabte 17 de març tindrà lloc a la vila occitana de Besiers una manifestació de suport a la llengua d'Òc. L'acte, que compta amb el suport de grups catalans, bretons, corsos i bascos, s'espera multitudinari; si voleu veure un video de la manifetació de fa dos anys a Carcassone, només heu de clicar aquí, o aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada