Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 11 de febrer de 2007

Itàlia treu pit, Gal•les s’enfonsa

Els dos partits d’ahir dels Sis Nacions van trencar les previsions dels aficionats. En el primer matx, que enfrontava a Twickenham els amfitrions a Itàlia, els azurri van mostrar-se talentosos i constants; les apostes auguraven una desfeta general del XV entrenat per Berbizier, però perfectament liderats per Alessando Troncon (Man of the Match), els transalpins s’endugueren una derrota amb honor i un assaig meritori enfront d’uns anglesos massa lents. La victòria local, consolidada –as usual- pel peu de Wilko, permet el XV de la Rosa marxar capdavanter del Torneig a l’espera del resultat de França d’avui diumenge.

Pel que fa l’Escòcia-Gal•les, les previsions eren més obertes. La derrota d’ambdós equips la setmana passada feia pensar en un partit de tu a tu. Però la Gal•les d’enguany no s’assembla en res a la que, fa un parell de temporades, va aconseguir el Gran Slam: el joc a la mà deixa molt a desitjar i només la força de voluntat de veterans com Stephen Jones permet els Dragons mantenir-se vius. La preeminència escocesa sobre el terreny de joc va ser escandalosa, i alguns comentaris han definit la performance gal•lesa d’ahir com la pitjor dels darrers anys. El 21 a 9, amb tots els punts aconseguits a través del peu de Patterson i S. Jones, deixa els gal•lesos en una molt mala situació de cara a l’enfrontament de la propera setmana davant del XV del Gall.

Els usapistes ens hem de congratular del fet que, tant Perry Freshwater com Nathan Hines (el primer des del XV titular, i el segon des de la banqueta) hagin tingut la seva participació en la victòria de les seves respectives seleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada