Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 25 de febrer de 2007

El XV del Gall, líder imbatut

França 32 - Gal·les 21

A priori, el matx d’ahir a l’Stade de France havia de ser un passeig pels francesos. El currículum d’ambdós equips no podia ser més diferent: mentre que Gal•les havia perdut es seus dos compromisos enfront Irlanda i Escòcia, França havia vençut Itàlia i Irlanda. Si hi sumem el factor camp, el XV liderat per Raphael Ibanez no havia de tenir problemes per imposar-se a un XV del Porro cada cop més desorientat.

Però Gal•les va saltar a la gespa amb ganes de brega; tot i que van ser primer les bleus en passar davant al marcador gràcies a una penalitat transformada per Skrela, els Dragons Vermells van ser capaços de clavar dos assajos en quinze minuts (Alix Popham i Tom Shanklin). El 3 a 14 segurament devia recordar a massa assistents a l’encontre el que feia poques hores havia passat a Murrayfield: podria França refer-se?

No va caldre esperar al segon temps per a conèixer la resposta: amb el peu d’Skrela, i dos assajos aconseguits per Dominici i Nallet, el XV del Gall se n’anà al vestuari amb un 23 a 14 en l’electrònic. La segona part va caracteritzar-se per la voluntat gal•lesa, i la paciència francesa: mentre que els Dragons intentaven aconseguir l’assaig com fos (i a punt va estar d’aconseguir-ho Shane Williams), els francesos es dedicaven a contemporitzar i aprofitar els cops de càstig. L’esforç dels Dragons, però, va ser recompensat quan Stephen Jones va trencar la línia francesa a mig camp i li passà l’oval a Jamie Robinson, qui el plantà en zona de marca (73’, 29 a 21). Restava temps per un cop de càstig més, aquest cop transformat per Lionel Beauxis.

França manté, amb aquesta victòria, la imbatibilitat i la candidatura al Grand Slam. Els Dragons, per contra, són cada cop més a prop de la Cullera de Fusta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada