Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 5 de febrer de 2007

El Gall i la Rosa, convertits en piconadores

Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera jornada del Sis Nacions d’enguany, i els resultats han estat previsibles però no pas així el joc desplegat. França va matxucar àmpliament la selecció italiana a Roma per 3 a 39 mentre que Anglaterra, per la seva banda, va veure com la reaparició de Wilko (27 dels 40 punt anglesos ...) li servia per endur-se la Calcuta Cup en el seu duel amb Escòcia (42 a 20).

El partit de diumenge enfrontava la teòrica favorita d’enguany, Irlanda, als Dragons. L’Estadi del Mil•leni va poder viure un gran matx entre dues de les seleccions més combatives; si bé Gal•les va ser capaç de tractar als del Trèvol de tu a tu durant els primers quaranta minuts, la victòria va acabar caient de la banda irlandesa per la major contundència de la seva davantera i la seva astúcia a l’hora d’aprofitar els errors dels locals. Els punts gal•lesos van pujar al marcador gràcies al peu d’Stephen Jones, mentre que Irlanda va plantar l’ovalada tres vegades en zona de marca local (Best, O’Driscoll i O’Gara).

La propera jornada promet emocions fortes. Dissabte, Anglaterra-Itàlia i Escòcia-Gal•les; diumenge, Irlanda-França (Triple Corona vs Grand Slam).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada