Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 21 de gener de 2007

USAP 45 - Treviso 25

Set assajos i adéu a Europa. Aquest podria ser el resum del matx d’ahir. Molt probablement els assistents al partit van tornar cap a casa amb una sensació agredolça a la boca. Després de la derrota de la setmana passada a Londres enfront els WASPS, no existia cap mena de possibilitat de continuar vius en la competició europea. Per tant, aquest darrer enfrontament de la lligueta tenia més de punt d’orgull que no pas altra cosa.

La primera part fou insípida tot i els tres assajos aconseguits; dos de la banda catalana (Tonita i Grandclaude) i un pels italians, aconseguit per Pavanello gràcies a una errada en la passada dels catalans. El 14 a 10, reflectia perfectament la tebior del joc en el camp per part dels Arlequins.. El segon temps, però, fou completament diferent: des del primer minut els catalans imprimiren un ritme superior, i en vull minuts Dupuy i Bortolaso ja havien pujat el 28 a 10 en el marcador. La penalitat transformada per Andrea Marcato reduiria un xic la distància en el marcador, però l’assaig de Bomati i la posterior transformació de Meyer deixarien les coses clares. Mancarien encara quatre assajos, dos per banda, però la història del partit ja estava escrita.

Amb aquesta victòria l’USAP aconsegueix, gràcies a la derrota de Castres enfront els WASPS, la segona posició en la lligueta del Grup 1. Posició que queda només per a les estadístiques, ja que no impedeix l’eliminació de la Heineken Cup.

Cap comentari:

Publica un comentari