Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 31 de gener de 2007

Un mes i mig de vacances

L’inici del Sis Nacions suposa una aturada en la competició de Clubs francesa. D’aquesta manera, després dels partits del cap de setmana passat, el TOP 14 resta aturat fins el 23-24 de març. I què faran, els nostres Arlequins? Doncs els jugadors, descansar, i els directius, preparar la propera temporada.

Els jugadors tornaran als entrenaments a partir del dilluns 12 de Febrer. Els esperen quinze dies de preparació física intensa per recuperar després el contacte amb l’ovalada i un parell de petites estades, amb match amical inclòs, a Clermont i Baiona. Del 12 al 16 de març, es tancaran –com va essent habitual- a Matamala per acabar d’encarar el partit que els ha d’enfrontar el dissabte 24 a Brive, al Parc Municipal des Sports.

Però més enllà de la preparació de l’equip, aquest serà un període de moviment als despatxos. D’unes setmanes ençà, van sonant noms per tal de reforçar la plantilla de cara a l’any que ve. S’havia parlat de Julienne Bonaire, però l’actual tercera línia de Bourgouin s’ha compromès de cara a les properes temporades amb Clermont; també s’ha dissipat el rumor que col•locava l’actual seleccionador italià, Pierre Berbizier, com a director esportiu dels Arlequins. El director de la squadra azurra ha estat clar en les seves declaracions a la premsa: je ne serai pas à Perpignan la saison prochaine. De ben segur, prò, que aquests revessos no aturaran el moviment dels directius: la planificació de la propera temporada ja està en marxa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada