Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 7 de gener de 2007

ST 16 – USAP 12

Gregory Le Corvec ja ho havia advertit en l’entrevista concedida a L’Independant: “Cal estar al 150%”. Tolosa és un ós difícil de rossegar, encara que alguns s’entestin a enmarcar el potent equip occità en una mena de crisi d’identitat permanent. I si a sobre celebren el Centenari del Club, la situació encara empitjora.

El partit del passat dissabte es va caracteritzar, com es pot deduir del marcador final, per un joc no del tot vistós però, això sí, combatiu. El primer temps va finalitzar amb un 6 a 3 en favor dels locals, amb tots els punts aconseguits al peu per Elissalde d’una banda, i Laharrague de l’altra. Amb la represa, el XV Sang i Or va saber jugar bé les seves cartes fins al punt d’igualar el marcador a 9, i estar a punt d’avançar-se en l’electrònic si la mala sort no hagués impedit Bortolasso d’aconseguir l’assaig. El que són les coses, pocs minuts després seria Jean Boiulhou qui plantaria l’ovalada en zona de marca; la posterior transformació, deixaria un 16 a 9 en el marcador que els de Perpinyà només retallarien tres punts gràcies a la quarta penalitat transformada per Laharrague.

Paradoxalment, l’hegemonia en el joc –molt especialment en la segona part- va recaure de la banda catalana, però una banqueta més ponderada de la banda occitana i, sobretot, la capacitat de concretar les jugades, van permetre l’Stade Toulousain endur-se una victòria treballada i celebrada.

L’USAP, doncs, comença l’any amb una derrota ajustada a l’Ernest Wallon. El bonus defensiu permet als Catalans mantenir-se dins del grup de quatre equips davanters del Top 14, però això no ens ha de fer perdre de vista que Biarritz, cinquè classificat, roman a només tres punts dels nostres arlequins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada