Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 29 de novembre de 2006

Narbona-USAP: el clàssic entre clàssics

A pocs dies per a la concreció sobre el terreny de joc del derby per excel•lència, els dos equips recompten els seus efectius. Steve Meyer i Sebastien Bozzi són baixes de darrera hora; especialment preocupant la darrera, ja que amb Chobet i Schuster tocats, la primera línia catalana queda reduïda a Mas i Debaty. Enguany les lesions no respecten gaire, per no dir gens, l’USAP i, per acabar-ho d’adobar, les sancions de Vaki i Hines impediran el retorn dels internacionals al XV Català.

Acabats els test matches de novembre, Philippe Boher va decidir començar la setmana amb un reagrupament del conjunt: després de tres setmanes, el grup estava massa dispers. Voliem retrobar-nos. Com a conseqüència d’això, el treball desenvolupat pel conjunt dilluns va ser de video, relaxació muscular i una mica de bàsquet. De mica en mica, però, la intensitat del derby s’anirà traslladant als entrenaments. Dissabte, el Parc de l’Sport et les Amities espera el XV Català per a un matx d’aquells que es consideren clàssics o, com diria un hexagonal, un partit de rivalitat regional.

Occitans i catalans, catalans i occitans. Una ovalada, una puntada enlaire, milers d’ulls que la segueixen cel amunt, algú que reté la respiració, aquella olor de gespa que t’esclata als narius. I La Lleganya hi serà: a primera fila, amb les gargamelles preparades, i amb l’esperança de veure un gran enfrontament i la consolidació definitiva dels Arlequins en la quarta posició del Top 14.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada