Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 20 de novembre de 2005

USAP 33 – Narbona 0

Després d’un mes de la darrera visita a la Catedral, La Lleganya es desplaçà de nou a Perpinyà amb la intenció de retrobar els nostres arlequinats i gaudir d’un bell matx de rugby. El derbi amb Narbona bé s’ho valia, i els vuitanta minuts no ens van pas decebre.

El partit s’inicià amb la grata sorpresa de sentir de nou el nom de Manu Edmonds en el XV titular Sang i Or, i continuà gràcies al bon joc i l’encert dels catalans que, per disposar d’una major consistència de grup i un ús adequat dels talents individuals, varen saber fer jugar a favor seu una tensió que a la banda de Narbona es convertia en imprecisions. Tot i la superioritat, sobretot en el primer temps, dels Negre i Taronja en el joc a touche, l’USAP va jugar bé les seves armes i arribàrem al descans amb un 21 a 0 gràcies als nostres assajos però també a la poca punteria del xutador narbonès, incapaç durant tot el partit de passar la pilota entre els dos pals.

Al segon temps caigueren aviat dos assajos de Bomati, i ja amb el 33 en el marcador el públic s’entretingué fent l’onada i corejant els noms dels jugadors; només en el darrer quart, amb el XV Català relaxat per la superioritat palesada en el marcador, Narbona va intentar amb més coratge que encert una marca que no arribaria.

Amb el punt de bonificació, l’USAP torna al segon lloc de la classificació de la LNR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada