Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 10 d’octubre de 2005

USAP - Pau

Després de salvar la màxima categoria ‘in extremis’, Pau prengué consciència de la necessitat de reforçar-se en efectius però també com a col•lectiu més enllà de la gespa. No és ja, només, una qüestió d’orgull sinó també de supervivència: crisis de confiança i d’identitat com les que assetjaren el club la temporada passada no permeten sinó pensar en una ‘debácle’ sense precedents. El final de la temporada passada, però, no va permetre ‘pescar’ gaire en el mercat, A la pèrdua de Mercier, Carbonneu i TIncu (aquest darrer, nou Arlequí) s’ha respost amb tres fitxatges procedents del Baiona (Mentières, l’entrenador; Delpuech i Pochelu) i tres de la lliga anglesa (Daniel, Rudzeski i Tatia). Amb aquestes noves incorporacions, i sobretot amb el canvi a la banqueta, la intenció no era sinó redreçar un camí força tortuós en els darrers anys.

Tot amb tot, la formació de Pau està considerada com la menys forta del Top 14; el nou mànager del club, Pierre Bouisset, pretén superar la mala fortuna amb una voluntat de ferro, Saben que la temporada serà dura i llarga, però no enganyen pas a ningú. Els entesos es pregunten si, a banda de la voluntat, tindran els mitjans per tal d’aconseguir l’objectiu de la permanència i d’allunyar-se de les darrers posicions de la classificació.

De moment, la resposta no pot ser més negativa: Pau compta els partits per derrotes, i algunes d’elles de sonades (cas dels partits amb Tolosa o Baiona). Amb dues victòries i ocupant una de les darreres posicions en la classificació, visiten en aquesta novena jornada l’USAP a domicili. I a Perpinyà el XV Sang i Or no coneix la derrota des de fa mesos; no sembla, doncs, un bon panorama per a l’equip dirigit per Thierry Mentières. De tota manera, faríem bé de no confiar-nos davant de l’aparent debilitat del XV Blanc-i-Verd: la victòria en el darrer sospir la passada setmana davant del Toulon, pot haver insuflat l'aire necessari per a jugar amb la concentració i la desvergonya necessària a l'Aimé Giral. No es pot dir blat fins que els punts no són al sac!

Per si de cas, La Lleganya serà a l’Aimé Giral amb les goles preparades i amb la intenció de viure un matx intens, i favorable

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada