Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 16 d’octubre de 2005

USAP 40 - Pau 14

Per molt que ho intentessin les retencions a l'autopista i l'aiguat en el darrer quart d'hora del partit, a la Lleganya no se l'acoquina fàcilment. Amb armes i bagatges ens desplaçarem a l'Aimé Giral, on vam poder disfrutar d'una victòria folgada dels Arlequins sobre Pau. Ben aviat es va poder veure que l'únic dubte del matx seria en quin minut marcaríem el quart assaig que ens atorgaria el punt del bonus. Va ser al minut cinquanta-quatre, després de dos assajos de Dupuy (que encara en faria un tercer!) i un de Manas, que Vaki, el nostre 'tongo' particular, va clavar l'ovalada en la línia de marca de Pau.

L'equip verd-i-blanc, honrat en extrem, va intentar en tot moment assetjar la línia de marca catalana; però la superioritat local era incontestable fins i tot en els moments en què el XV Sang i Or semblava relaxar-se. Els dos assajos de Pau no van intimidar en cap moment els Arlequins, però sí que serviren per demostrar la tossuderia de la Section Paloise i una encomiable voluntat.

Amb els cinc punts aconseguits i la derrota de Bourgoin a Biarritz, l'USAP escala fins a la segona posició de la classificació. La notícia de la jornada, però, estava a París, on els de Tolosa encaixaren la primera derrota de la temporada. Són humans, al cap i a la fi ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada