Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 29 de juny de 2005

El Temps de les Cireres

Com fa pel Juliol el 1º equip de l’USAP, la família Puig-Pàmies ha fet el seu stage de pretemporada en l’alçada del Capcir i de l’Alt Conflent.

Així entre les marmotes de les Bulloses, els cirerers del Conflent i algun partidet amb la canalla abans de dinar ens hem assabentat d’algunes coses interessants:

Els jugadors que marxen de l’USAP: Grelon (Montpeller), Petrichei (Besiers), O’Driscoll (Munster), Loustau (Toló), Bouquié (Narbona), Ruiz (Narbona), Labat (Besiers), Van den Heever, Bustos, Luger, Mercier (Montpeller).

Els que venen: Tincu (Pau), Hines (Edimbourg), Laharrague (Brive), Bortolosa (Auch), Ostiglia (Padoue), Dupuy (Tolosa), i a l’espera de la resolució del cas Bobobo (Bobo fitxat pel Bo –Biarritz Olimpic-).

Les prolongacions de contracte: Mas (3 anys), Marty (2), Durand (3), Chobet (2), Sempere (1º contracte), Bourret (1º contracte), Gaston (2), Cermeno (2), Rolland (1º contracte), Goze (1º contracte), Bozzi.

També hem, passat per Matamala (on es farà l’stage) i hem sabut que l’USAP ha contractat els serveis de Joel Jutge (un dels primers àrbitres professionals de França) per assessorar els jugadors. Sembla interessant tenir aquest tipus de servei en aquest nostre esport on cada any hi ha alguna regla nova. Només tenim un comentari: Jutge pertany al comitè d’àrbitres de Midi-Pyrénées i això el pot portar algun dia a arbitrar a ... Perpinyà!!!

Hem sabut, també, que l’Argelers es dirigeix cap a un triumvirat presidencial (3 presidents per aquest club de Federal 3), que l’Elna manté president i entrenadors, que el Voló vol canviar d’entrenadors, que els cadets de Millàs han guanyat el campionat del Llenguadoc-Rosselló, que tenim en Jo Maso a Sudàfrica de tournée amb la selecció francesa, i que un xicot de Salses, un tal Farid Goutta (nebot d’en Bernard) ha estat seleccionat per l’equip de França de rugby ..... a XIII ????!!!!! Quins temps, tretzistes i quinzistes sortits de la mateixa família.

I com que és estiu, acabem aquesta modesta crònica a l’estil d’en Perucho: Tot això ho hem sabut mentre sojornàvem prop del naixement del Tet i a les tardes feia fred. Bevíem un vinet de Mauri i menjàvem formatge del Capcir. Cap al tard, xiulava la merla.


Joan Legolas Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada