Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 5 de juny de 2005

Novetat Editorial: The Barbarians. The United Nations of Rugby

El Barbarian Football Club és una institució esportiva que trascendeix les barreres estatals de l'esport de la pilota ovalada. Durant més d'un segle, aquest equip en gira perpètua i sense seu fixa, ha viatjat arreu del món: els Babas han passejat la seva samarreta per Anglaterra, Irlanda, Gal·les i Escòcia, però també han arribat al Japó, Sud Àfrica, Rússia i Sud Amèrica, amb la intenció de jugar amb els més grans, i els no tan grans.


Els clubs i les seleccions els acullen amb els braços oberts perquè jugar contra ells és un honor per ell mateix i una garantia per tal de fruir d'un matx de rugby fluïd. Els més famosos jugadors del món, de Gareth Edwards a Gavin Hastings, de Michael Lynagh a Jonah Lomu, de Serge Blanco a Jeremy Guscott, han vestit la famosa samarreta blanca i negra. Des de 1948 els Barbarians s'han enfrontat regularment als All Blacks, els Springboks i els Wallabies davant de masses enfervorides a Twickenham, Arms Park, el Millennium Stadium i Lansdowne Road.

"The Barbarians. The United Nations of Rugby" és la història oficial d'aquest equip llegendari i inclou reflexions personals i anècdotes de diferents jugadors de tot el món. Partits mítics com la incommensurable victòria enfront els All Blacks el 1973 són recuperats a través dels ulls de les estrelles que hi prengueren part. El llibre també s'endinsa en allò que fa especials els Barbarians i com han sobreviscut en aquesta època de professionalització.

Una bona lectura ara que la temporada s'acaba, i que podeu aconseguir tant a la pàgina web dels Barbarians com a la botiga internàutica Amazon.com (o la seva versió anglesa, amazon.co.uk).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada