Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 1 de maig de 2005

Jornada de Rugby a Vilanova i la Geltrú

Aquest dissabte passat, 30 d'abril es va celebrar la primera trobada de rugbi de Vilanova i la Geltrú.

130 nens repartits entre les categories de mini-rugbi, pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil disputaren diversos partits de les 4 de la tarda a les 8 del vespre al camp de gespa de les pistes d'atletisme de Vilanova i la Geltrú.

Els clubs participants foren l'AS Merignac-Rugby, el FC Barcelona, l'Usap de Barcelona i el Rugby Club de Sitges que actuaba com a amfitrió.

La idea d'aquesta jornada sorgí arran del fet que l'Ajuntament de Vilanova comprovés que el primer esport de la vila de Merignac (vila occitana, prop de Burdeus) és el rugby. Vilanova i la Geltrú està agermanada amb Merignac i sovint s'han fet intercanvis culturals, esportius. El de dissabte fou el primer intercanvi de rugby.

Aquesta trobada fou organitzada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i comptà amb la col•laboració del Rugby Club de Sitges.

De les personalitats que assistiren a la jornada cal destacar la presència de l'Alcalde de Vilanova i la Geltrú, Sr. Sixte Moral, el Primer Tinent d'Alcalde Sr. Josep Tomàs Àlvaro, la regidora d'esports Sra. Yolanda Sánchez, i el regidor de Promoció Econòmica Sr. Adolf Montoliu. El públic assistent pogué comprovar in situ com els infants compartien l'estona de joc i el tercer temps tant significatiu en l'esport del rugby i tan inusual en d'altres esports.

Segons declaracions del president del RC Sitges, Joan Marsal: "La jornada fou un gran pas per a la divulgació del nostre esport a la comarca del Garraf i demostra fermament la voluntat que té el RC Sitges de convertir-se en un referent a la comarca i de consolidar i capitalitzar la projecció de l'esport del rugby a tota la zona".
Joan Legolas Puig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada