Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 26 de març de 2005

USAP 41 - Agen 26

L'endemà de la tradicional Processó de la Sang de Perpinyà, el XV Sang i Or s'ha imposat en el matx enfront l'Agen.

L'equip occità ha protagonitzat un dels partits més 'bronques' que es recorden en els darrers temps a l'Aimée Giral. Entre la cerca constant del contacte, l'excès en els placatges alts i la permisivitat d'un arbitratge lent i poruc, la primera part s'ha caracteritzat pel joc al peu i les interrupcions constants, acompanyades per diverses 'enganxades' que han acabat conduïnt a les expulsions temporals de Durand i Gaston, per part dels catalans, i Crenca, per part dels occitans.

Durant la segona part, la tensió ha disminuït relativament i s'han pogut completar un parell de jugades a la mà. La manca d'Edmonds no s'ha notat pas en el joc al peu, on Laharrague ha estat capaç de convertit un drop, set cops de càstig i dues transformacions que, acompanyades degudament per dos assajos de Konieck i un de Pascal Bomati i un drop del mitja melee Nicolas Durand que han fet pujar el 41 al marcador català.

Aquesta victòria consolida el XV Català en la sisena posició a nou punts del quart classificat (un Stade Français que ha caigut clamorosament al camp de Biarritz per 41 a 3). A set partits del final, la classificació per a les Demies no és impossible, però sí que requerirà una major continuïtat en el joc i un esforç titànic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada